Scherpenzeelse Volleybalcompetitie

 

Volleybalvrienden,

 

Hierbij bieden wij u het programma aan van de 49e Scherpenzeelse Volleybalcompetitie, de SVC2018.

Dit jaar hebben wij 20 teams ingeschreven. Bij de dames komt RReD met een tweede team en Ben-for doet dit jaar niet mee.

Bij de dames 1e klasse en heren 1e klasse zijn vijf teams ingedeeld. Naast de reguliere vier wedstrijden zijn twee extra wedstrijden ingepland. In de 2e klasse dames zijn vier teams ingedeeld. Deze teams spelen een dubbele competitie. In de 2e klasse heren wordt 1 extra wedstrijd gespeeld. Zo speelt elk team dus 6 wedstrijden. Deze SVC doet er in de 2e klasse heren wederom een combinatieteam mee, samengesteld uit spelers van andere teams. Dit team kan echter geen kampioen worden en niet promoveren, maar speelt wel mee om de puntenbeker.

In het wedstrijdprogramma zit geen ruimte om wedstrijden te verzetten of uit te stellen. We hebben gewoon niet meer zaalruimte beschikbaar. Elk verzoek voor het verzetten van een wedstrijd zal niet gehonoreerd kunnen worden. Alle wedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de Breehoek en er wordt niet meer uitgeweken naar trainingsavonden.

Voor het team met het beste saldo is er de EEF DE RUITER-puntenbeker te winnen.

Hieronder staan nog enkele belangrijke regels uit het wedstrijdreglement. Het volledige reglement heeft jouw aanvoerder ontvangen en is beschikbaar bij de wedstrijdleiding. Neem de regels in acht en bedenk, dat de SVC een recreatief evenement is. Wij wensen ieder een gezellig en vooral blessure vrij en sportief toernooi toe.

de wedstrijdleiding.

 

 

  • De wedstrijden beginnen op tijd. Er worden drie sets gespeeld, elke set duurt 18 minuten. Er wordt doorgeteld tot het kloksignaal.
  • In de laatste 5 minuten van elke set, geen time-out toegestaan.
  • Een kwartier voor de wedstrijd het wedstrijdformulier invullen.
  • Geen straatschoeisel of schoenen met zwarte zolen op de sportvloer.
  • Het niet opkomen van een aangewezen scheidsrechter van jouw team, kost jouw team TWEE PUNTEN IN MINDERING.
  • Het ontvangende team (eerstgenoemde) levert een teller.

Realisatie door Zeker Zichtbaar