De mini’s krijgen buiten training

25 mei 2020

Nu het mag vanuit het advies van de overheid, kwamen ongeveer 26 mini’s bij elkaar op de maandagen 18 en 25 mei op het trainingsveld van Valleivogels. De volleyballen die iedereen had gekregen met Sinterklaas moesten mee. Onder leiding van Renata, Edith, Diane en Mariska Bergsma werden de trainingen verzorgd.

De eerste maandag begon met een warming-up. Renata en Diane hadden spullen meegenomen zoals ladders, hoepels en pionnen. Daar hadden we een heel parcours mee uitgezet. Enthousiast begonnen de mini’s te rennen. Nadat ze goed warm waren gingen ze in tweetallen ballen overgooien en passen naar elkaar. De wat oudere mini’s zijn aan het overspelen gegaan. Het uurtje vloog voorbij.

Afgelopen maandag stonden spel onderdelen op het programma met hun huidige teamgenoten. Maar eerst wat dansjes op de muziek die Edith meegebracht had. Zo was er een onderdeel bierflesjes om gooien. Die stonden op ongeveer 6 meter van hun vandaan. Dat was nog best lastig om die om te krijgen. De ladder was er weer en ook moesten ze nu over een doel de bal gooien/spelen naar elkaar toe. Hoe ouder de mini’s waren des te moeilijker werden de oefeningen. Ook hadden we het spelletje Kubb meegenomen. Ze werden er behoorlijk fanatiek van maar vonden het vooral erg leuk.

Na afloop kregen de mini’s allemaal een lekker ijsje.

Bekijk de rest van de beelden onder het kopje Foto’s

Realisatie door Zeker Zichtbaar