De startdag van Set Up’69 een heel feest

5 september 2021

Startdag Set Up ‘69

 

De startdag van Set Up ’69 voor alle leden en ouders van de mini’s en ouders ABC jeugd ging van start om 12:30u. De mini’s met ouders werden ontvangen door Gert-Jan, Renata, Diane en Edith. In groepjes werden ze verdeeld en werd er door de ouders en mini’s oefeningen gedaan. Eerst werd alles uitgelegd waarbij iedereen aandachtig luisterden naar de mini trainers. Toen gingen ze samen de oefeningen uitvoeren. In de volgende onderdelen werd alles uitgelegd aan de ouders en kon iedereen mee doen met de oefeningen. Leuk om ook de ouders van de mini’s te mogen ontmoeten en ze te laten zien wat we de mini’s leren en welk plezier we met ze hebben.

 

De ABC jeugd startte om 13:00u in de andere zaaldelen. Daar stonden mini velden opgesteld en werd een landen toernooi gedaan met de landen Argentinië, België, China, Duitsland, Engeland en Frankrijk. De teams waren gemixt met A, B en C jeugd. Op die manier leren ze elkaar kennen en is het niveau meer gelijk tussen de landen. Leuk om te zien hoe de oudere de jonge jeugd ook op sleeptouw nam. Op drie velden werd en gespeeld, een veld met handschoenen aan, een veld met een zeil over het net en het laatste veld zonder handicap.

Het scorebord was door Gerard ingesteld. In totaal 5 wedstrijden van 7 minuten werden gespeeld en op het einde een finale ronde. Daar speelden Frankrijk (Renske en Maureen) en Argentinië (Emmelie, Yvonne en Daniek) om de winst. De andere teams speelden ook hun laatste onderlinge wedstrijd. Op de tribunes kon op 1,5 meter van elkaar gekeken worden naar de wedstrijden. Ook vanuit het sportcafé waren bezoekers die meekeken naar de wedstrijden.

 

Uiteindelijk was het de beurt aan de senioren, waar we ook nieuwe leden begroetten. Op het programma stond en twee tegen twee competitie. Elk duel werd gespeeld in twee sets van 5 minuten. Fanatiek maar eerlijk werden de duels uitgevochten. Het werd een aardige uitputtingsslag omdat er veel gerend moest worden in het veld. Slimme balletjes afgewisseld door soms stevige aanvallen moesten in het spel worden gehouden en dat kostte veel energie.

 

Na de bekendmaking van de uitslagen kon iedereen aanschuiven bij de BBQ van de Breehoek. Er werd nog veel nagepraat over het verloop van de spannende wedstrijden. Zowel de mini’s, ABC jeugd als de senioren waren van de partij. Fijn om als vereniging met zijn allen weer bij elkaar te kunnen zijn. Buiten scheen het zonnetjes en in die warmte werd het vlees op de BBQ gebakken en werd er genoten van de salades.

 

Zowel binnen als buiten kon iedereen gespreid genieten van een welverdiende maaltijd. Tussendoor werd er veel met elkaar gesproken en gelachen.  Pas na 20:00u  (sommigen buiten rond 21:00u) ging iedereen weer huiswaarts. We kijken terug op een zeer geslaagde startdag. We bedanken de Breehoek voor de hartelijke ontvangst en de leden die het programma met veel plezier beleefden.

 

We hopen dat deze start zal worden gevolgd door een heel succesvol en vooral plezierig wedstrijd seizoen.

 

Als laatste : De organisatie die het allemaal mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedankt!

 

Realisatie door Zeker Zichtbaar