Eindfeest Set Up ’69

30 mei 2022

Na corona is het eerste eindfeest weer georganiseerd. Deze keer bij Piet Kamphorst waar de avond (25 mei) zou gaan starten om 18:00u. Nadat iedereen aanwezig was werd de avond geopend door Piet. Hij heette iedereen welkom en schetste het programma van die avond, spel en maaltijd. Ben nam al snel de microfoon over om de teamindelingen bekend te maken. Vijf teams die het tegen elkaar zouden opnemen. Naast het huis stond een volleybalveld opgesteld en in het gras ernaast was een vakkundige strook gras weggemaaid waar een dik touw over de grond was uitgelegd, touwtrekken. Ondertussen werd de muziek gestart en werden de voorbereiding voor het eten getroffen.

 

De teamcaptains riepen alle spelers bij elkaar om aan de wedstrijden te beginnen. Elk team had ook een coach en op die manier werd de strijd met elkaar aangegaan. Naast het touwtrekken stond volleybal op het programma. Ondanks de windvlagen werden er spannende rally’s gespeeld. Mokerharde opslagen werden afgevuurd en naast het veld stonden spelers van andere teams met de vingers de standen bij te houden.

 

Naast het volleybal veld waren andere teams druk bezig om met het touwtrekken punten te vergaren. Omdat de teams zeker uit acht personen bestonden, was het een hele uitdaging om elkaar er uit te trekken. Ondanks het soms glibberige gras was iedereen behoorlijk standvastig en sommigen hebben er toch nog wat spierpijn aan over gehouden.

 

Toen alle rondes waren gespeeld was het tijd om gezellig met elkaar een hapje te eten. Dat stond uitgestald onder een grote party tent waar iedereen naar behoefte kon kiezen wat op de BBQ gelegd kon worden. Bij het vuur werd er met elkaar gekletst en voor elkaar werd het vlees gedraaid. Aan tafel of bij de BBQ werd het heerlijk genuttigd.

 

Enkelen konden het niet laten toch weer naar het veld te gaan om een balletje te spelen. Ondanks de miezerregen werd er doorgespeeld. De muziek schalde op de achtergrond en in de partytent werd uitgebreid met elkaar gekletst. Het was fijn dat we weer met zijn allen bij elkaar konden zijn en we kijken uit naar de volgende activiteit.

 

Als je nog meer foto’s wilt bekijken klik dan hier

 

Uitslag volleybal en touwtrekken:

 

Team Geel  (captain Lars) : 60 punten

Team Blauw : 47 punten

Team Wit : 44 punten

Team Rood: 37 punten

Team Groen : 33 punten

Realisatie door Zeker Zichtbaar