Halve finales Nojk

26 februari 2023

Afgelopen zaterdag werd er in de Breehoek de halve finales NOJK gehouden. Onze meiden van de A1 hadden zich (heel knap) hiervoor geplaatst en mochten hieraan deelnemen. De hele dag door werden er onderlinge wedstrijden gehouden met om kwart over 5 de spannende kruisfinales. Helaas stond Set Up ’69 hier niet in en uiteindelijk gingen SV Dynamo Apeldoorn en Sliedrecht Sport door naar de op 8 april nog te spelen finales.

 

Deze halve finales zijn door de Nevobo ook gebruikt om een twaalftal scheidsrechters op te leiden voor de bevoegdheid om nationaal te gaan fluiten. Om deze reden waren er voor deze scheidsrechters ook de nodige begeleiders op de tribune aanwezig en werden de gefloten wedstrijden ook direct na de  wedstrijd geëvalueerd.

 

Leuk dat er deze dag veel publiek is komen kijken om onze en  deze meiden aan te moedigen.

 

Bij deze bedanken we iedereen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Onder andere zaalopbouwers en tellers, de Breehoek en haar personeel,  maar met name Minne, Hetty, Gerard en Ben die al weken druk zijn geweest met het regelen en organiseren van dit evenement en ook de hele dag aanwezig zijn geweest om alles in goede banen te leiden.

 

Set Up ’69 heeft zich met de organisatie van dit toernooi goed op de kaart gezet bij de Nevobo getuige ook de complimenten die we kregen van de teams, scheidsrechters en de bondvertegenwoordigers.

 

Klik hier voor meer foto’s

Realisatie door Zeker Zichtbaar