Harry, nieuwe trainer bij Set Up ’69 dames 1 en 2.

8 september 2020

Harry Kenter, geboren en opgegroeid in Oude Pekela (Groningen). Na zijn studie Milieuplanologie in Deventer te hebben afgerond is hij verhuisd naar Gouda. Inmiddels alweer 10 jaar woonachtig in Reeuwijk, samenwonend met Anja. Dochter Luka studeert en woont niet meer thuis. In het dagelijks leven werkt Harry als Business Delivery Manager bij OMNINET Software Solution. In zijn vrije tijd gaat Harry graag hardlopen of speelt op zijn gitaar. Misschien iets voor onze jaarlijkse afsluiting???

Harry volleybalt vanaf zijn jeugd, waarin hij diverse teams en selecties heeft doorlopen (hoogtepunt Nederlands jeugdkampioenschap met de Groningse selectie).
Harry: “Ik heb altijd met veel plezier en inzet gevolleybald, waarbij ik het voor mij hoogst haalbare eruit heb gehaald. Dit wil ik als trainer ook overbrengen op mijn spelersgroep: plezier hebben in het volleybalspel, met als doel elke training te verbeteren”.

Harry geeft nu al geruime tijd training, en doet dit elke keer met veel plezier en loopt altijd met een glimlach het veld op en af. Als TC zijn wij ontzettend blij met deze enthousiaste trainer. En ook het meedenken voor de vereniging waarderen wij enorm.

Harry: “Hoe ik vervolgens in Scherpenzeel dit jaar ben beland? Vraag het Sanne Wechgelaar of kom een keer samen een drankje doen in de kantine!

Realisatie door Zeker Zichtbaar