Het Oosten wankelde

30 april 2022

Onze MA meiden speelden zaterdag 30 april de halve finale tegen Lutheria uit de Lutte. Met klinkende cijfers uit de vorige bekerwedstrijden gingen de meiden vol vertrouwen de wedstrijd in. De meiden lange meiden van Lutheria maakten indruk door hun lengte en speelden stevig in. Na een peptalk waren ze er klaar voor en zetten Lutheria direct onder druk met diepe snelle opslagen. Daar hadden ze in het begin geen antwoord op. De druk lag er vol op. De eerste set ging punt voor punt en met opgeheven hoofd bleven we ze steeds net iets voor. Na de 20 was Lutheria niet iets dwingender en trokken de set naar zich toe.

De tweede set was haast een kopie van de eerste set alleen trokken wij aan het langere eind. De derde set kwamen we weer sterk uit de startblokken maar Lutheria kwam steeds dichterbij. Op het einde van de set was het stuivertje wisselen na een inhaalslag van ons bij 20-17. Maar na een paar lastige beslissingen van de scheids ging die set net naar de tegenstander.

De laatste set liepen we iets achter de feiten aan. De spirit bij onze MA meiden was onverminderd hoog en er werd niks weggegeven. Overal moest voor worden gevochten. Bij 23-20 serveerden we terug naar 23-24. Daarna was het weer stuivertje wisselen en bij een “gelukkige” bal bij 29-28 was het de thuisploeg die de winst pakte na een hevige strijd.

De uitslag was een vertekende 3-1 verlies helaas maar  vanuit de Technische commissie ABC jeugd willen we onze complimenten geven aan de speelsters en begeleiding die tot aan de halve finales alles hebben gegeven om tot dit toch wel prachtige resultaat te komen.

 

CorrectieI

n de Scherpenzeelse krant heeft ook een bericht gestaan waarin word geschreven over de MA1. Dit is helaas foutief. Ons MA2 en MA1 heeft gespeeld in de beker (en ook Nojk) waar ook meiden van de A2 hebben gespeeld. Bente en Maureen hebben ook hun aandeel gehad in dit prachtige resultaat.

 

Realisatie door Zeker Zichtbaar