Jongen C1 kampioen eerste klasse

11 april 2023

In de tweede seizoenshelft is de JC1 van Set Up ‘69, met nog één wedstrijd te gaan, kampioen geworden in de eerste klasse. Afgelopen zaterdag speelden ze hun wedstrijd tegen SDS JC1. Mede dankzij sterke opslagen en het spelen in drieën met aanvallen wist het team met 4-0 te winnen, onder het toeziend oog van een goed gevulde tribune met toeschouwers. Door elke week hard te trainen hebben  de spelers hebben hun klasse het hele seizoen getoond door overtuigende de koppositie te pakken.
Na afloop werden ze gehuldigd en ontvingen ze de kampioensschaal en medailles, die de Nevobo had toegestuurd, van de voorzitter Ben Evers en zaalwacht Minne Nawijn. De spelers Emma Methorst, Finn Tanis, Luna van den Broek, Daniek van der Grift, Jara Ederveen, Mirelle van der Grift, Tess Geijtenbeek, Evert van Egdom en Tiemen van Bennekom en trainers en coaches Diane van de Peut en Eduard de Jong kregen de medailles omgehangen onder applaus van de toeschouwers.
Omdat plezier en gezelligheid in het team minstens zo belangrijk is hebben ze als bij iedere wedstrijd nog samen met elkaar de wedstrijd gevierd met een drankje. Deze keer met extra veel lawaai.

Realisatie door Zeker Zichtbaar