Jubileumdag 11 mei

26 juni 2019

Op 11 mei jl. kwamen de Oranje Heren en het talententeam naar Scherpenzeel toe om het 50-jarig jubileum van Set Up ’69 met ons te vieren! Het talententeam gaf in de ochtend een clinic voor de jeugdleden. Dit was een groot succes.

 

In de middag van 11 mei kwamen de Oranje Heren in actie. Zij gaven namelijk een demonstratiewedstrijd. Er kwam veel publiek op af en alle toeschouwers kregen een mooie, spannende wedstrijd te zien. We hadden zelfs nog een onverwachte mini-ster; Carola Slotboom (Set Up ’69 Dames 3) was namelijk op 11 mei jarig en zij had de eer om de eerste service te doen.

 

Aansluitend aan deze demonstratiewedstrijd was er een veiling in het Grand Café met exclusieve veilingitems. Zo ging er een gesigneerd shirt van Marco van Ginkel (PSV) over de veilingtafel, een gesigneerd shirt van Davey Pröpper, Grizzly barbecue, fotoshoot van Martine Buitenhuis, een volleybal met alle handtekeningen van het Oranje Herenteam, een voetbalshirt met alle handtekeningen, een prachtige eikenhouten tafel van Hoog Koudijs en nog veel meer.

 

De avond werd afgesloten met een receptie voor genodigden. Het bestuur deed hier een kort woordje en bedankten hierbij alle aanwezigen. Hier werd ook even iemand in het zonnetje gezet, namelijk Renata van Heck. Zij zet zich al jáááren in voor Set Up ’69. Om haar hiervoor te bedanken kreeg zij (voor haar totaal onverwacht) de titel ere-lid van Set Up ’69 met daarbij een gouden speldje.

 

Al met al was het een geslaagde dag en hierbij bedanken we nogmaals alle aanwezigen en vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken.

 

Bekijk hier alle foto’s van deze jubileumdag.

Realisatie door Zeker Zichtbaar