Meisjes MA dendert over Set Up ’65

16 maart 2022

Zaterdag 12 maart om 13:00u was de bekerwedstrijd tegen Set Up ’65 MA. Gezien de grootte van die club en het niveau wat ze spelen een lastige kluif. In het geel gestoken was Set Up ’65 uiteindelijk geen partij voor onze meiden.

Na het inspelen zou de wedstrijd beginnen en gingen ze gelijk goed uit de startblokken. Met de wedstrijden van het NOJK hadden ze zelfvertrouwen opgedaan. En tegen deze meiden kon dat nog wel eens van pas komen. De eerste set 25-19, niet te geloven, was binnen.

De tweede set werd weer sterk begonnen en de meiden van Set Up ’65 waren de weg totaal kwijt. Ook de coach kreeg de meiden niet meer op de rit en de frustratie was te zien. De set ging uiteindelijk met 25-7 naar onze meiden. Fantastisch!

Maar namen ze het nu niet te gemakkelijk? Daar moeten ze zelf op antwoorden. Ondanks de goede tegenstand wist de tegenstander Set Up ’65 deze set met 19-25 naar zich toe te trekken. Als de wedstrijd maar niet zou gaan kantelen.

Geschrokken van het verlies maar niet in de put pakten onze meiden het weer goed op en denderden werkelijk over Set Up ’65 heen. Het publiek had genoten en had een spetterende wedstrijd mogen zien van onze MA meiden in de achtste finales van de beker!

Op naar de kwartfinales. Houd de agenda in de gaten want ook die wedstrijd wil je gewoon niet missen!

 

Meiden en trainers, van hart gefeliciteerd met deze knappe overwinning.

 

Realisatie door Zeker Zichtbaar