Nieuws van de Technische Commissie

31 juli 2022

Het volleybalseizoen is afgelopen. Een seizoen waarin niet alle wedstrijden gespeeld konden worden. Dus ook dit jaar geen promotie of degradatie. Helaas is er geen volley varia uit kunnen komen. Toch wilden we namens de Technische commissie nog even melden wat er gepresteerd is het afgelopen seizoen en hebben ook wat aandacht voor wat andere zaken.

 

De eerste trainingen beginnen weer op maandag 22 augustus.

 

AFSCHEID

Helaas gaan we afscheid nemen van een aantal speelsters om verschillende redenen.  Ook nemen we afscheid van Dames 5 in de competitie. Jullie hadden het heel anders bedacht, helaas is het niet zo gelopen. We zullen jullie missen. Heel veel succes en plezier dames in de SVC.

 

Van Dames 1 hebben Hilde, Edith, Carlijn, Nienke, Mareille en Manon afscheid genomen. Op 7 mei was er een feestelijke afscheidswedstrijd met veel publiek, spandoeken en heel veel foto’s. Wij kijken terug op een prachtige tijd met deze dames die al heel jong in dames 1 speelden en ons prachtige wedstrijden hebben laten zien. Zij blijven zich op een andere manier inzetten voor Set Up ’69. Dit jaar wordt dat trainen met de jeugd om volgend seizoen weer in de competitie mee te spelen.

Het gaat jullie goed en misschien zien we jullie nog eens op de tribune.

 

PUZZELEN

Met deze uitzonderlijke situatie is de Technische Commissie samen met Harry aan de slag gegaan. Na heel veel overleg en vele vergaderingen verder is het gelukt om de teamindelingen rond te krijgen. Wij wensen de jonge speelsters heel veel succes in hun nieuwe team en we vragen de routiniers een beetje op ze te letten en te begeleiden.

 

ABC JEUGD

Zonder uitzondering mag worden gezegd dat alle teams zijn gegroeid. Misschien is het niet altijd te zien aan de positie in de poule maar voor iedereen een dikke pluim voor wat er gepresteerd is!

 

Jongens C1

Ondanks de wil om te winnen wilde het niet altijd lukken in de tweede klasse. Toch gingen de wedstrijden gingen per keer en werd het steeds spannender doordat er meer punten werden gescoord.

 

Jongens B1

In de tweede klasse was het flink aanpoten maar de inzet was er elke wedstrijd. In de wedstrijden kan je zien dat het een hecht team is en was te zien dat het per wedstrijd beter ging. Volgend zal Ariënne haar helaas geen team onder haar hoede hebben maar dank voor wat je hebt willen doen voor dit team.

 

Meisje A2

Ondanks wat bezettingsproblemen hebben deze meiden in de eerste helft van het seizoen promotie behaald. In de tweede seizoenshelft een mooie positie behaald in de eerste klasse. Romee en Ben, dank jullie wel voor jullie trouwe hulp in het afgelopen seizoen.

 

Meisje A1 (Kampioen)

In de eerste seizoenshelft promotie behaald en naar de hoofdklasse gegaan. Na vertrouwen te hebben gewonnen bij de NOJK en het behalen van de halve finales (3e!) van de regionale beker hebben deze meiden het kampioenschap behaald in de tweede seizoenshelft. Dianne en Myrthe hebben deze meiden ondersteund naar deze prestatie. Myrthe zal volgend seizoen helaas niet de trainingen verzorgen. Via deze weg nogmaals dank voor al die jaren dat je een team onder je hoede hebt genomen.

 

GEBOORTES

Wij feliciteren Edith en Simon met de geboorte van hun zoon Max, Denise en Martijn met de geboorte van hun dochter Bo en Marjolein en Maurice met de geboorte van Joah. Heel veel geluk met jullie prachtige kinderen.

 

TROUWEN

Op 11 augustus gaat Romee ( Trainster MA) met haar Michael trouwen. We wensen jullie een fijne voorbereidingstijd en een hele mooie bruiloftsdag.

 

BEDANKJES

Minne en Gerard dank jullie wel voor het vele werk wat jullie voor Set Up ’69 doen om de trainingen en wedstrijden in goede banen te begeleiden.

Wij bedanken de trainers en/coaches. Dames 2, 4 en Ines voor het training geven aan dames 6. Op deze manier wordt training geven een kleine taak en heeft dames 6 ook iedere maandagavond een trainer.

Dick, wij willen je bedanken als lid van de Technische Commissie, afdeling recreatie heren, voor het werk wat jij voor ons hebt gedaan.

 

JULLIE VOELEN HEM AL AANKOMEN……

Wil je blijven trainen dan is er ook op de achtergrond het nodige wat werk aan de winkel.

Het wordt steeds moeilijker om mensen te vinden die naast zelf trainen ook nog een taak willen doen. Misschien is er nog iemand die een paar uurtjes over heeft om te helpen. We zijn al blij met een paar uurtjes. En …. vele handen maken licht werk. We horen nog wel eens in de wandelgangen…. Dat is iets voor de vereniging of dat moet de vereniging maar regelen. Maar de vereniging dat zijn wij, jullie, oud en jong. Een vereniging ben je met elkaar dus zullen we ook met elkaar de schouders eronder moeten zetten om de vereniging dat werk goed te laten verlopen.

 

VERSTERKINGEN

 

De Technische Commissie is op zoek naar versterking voor de mini’s, ABC jeugd, senioren en herenrecreatie. Lijkt het je leuk om achter de schermen mee te denken over zaken die het volleybal betreffen en heb je tijd om 1x in 6 weken 2 uur te vergaderen of wil je meer informatie over wat de Technische Commissie allemaal doet… laat het ons weten, we vertellen het je graag.

 

FIJNE VAKANTIE

Als laatste wensen wij jullie een hele fijne vakantie en denk er eens over na als je de binnenkant van je ogen bekijkt…

 

Groeten,

 

De Technische Commissie

Realisatie door Zeker Zichtbaar