Set Up’69 On Tour!

17 januari 2022

We mogen eindelijk weer volleyballen, maar onze nieuwe activiteitencommissie heeft niet stil gezeten en we hebben dus een leuke activiteit georganiseerd en hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij.

Wie zijn wij? Janise Kaljee, Nienke van de Wetering, Carola Slotboom, Mariska de Lange en Lisa Klumpenaar. Wat ons doel is met de activiteitencommissie? We willen ervoor zorgen dat er binnen Set Up’69 wat meer wordt georganiseerd. Acties waarbij we geld ophalen voor de club maar ook leuke groepsactiviteiten organiseren waardoor we een hechtere club worden en wellicht zo weer nieuwe leden kunnen aantrekken.

Onze eerste activiteit is gepland op 5 februari 2022. We hebben een leuke wandeling van zes kilometer uitgestippeld waarbij je langs verschillende horeca gelegenheden komt en wat lekkers te drinken en/of eten krijgt. De wandeling kan worden gestart tussen 10.00 en 14.00uur. De kosten hiervoor zijn € 7,50 mocht je vrienden/vriendinnen hebben die graag met je meelopen, dan mag dat uiteraard ook! Het is een wandeling voor- en met Set Up’69 en iedereen kan/mag meedoen!

Loop je mee? Mail dat dan aan sponsoringsetup69@outlook.com vóór zaterdag 29 januari dan houden we rekening met je komst. Als je je hebt aangemeld ontvang je voor zaterdag 5 februari een mail met de route en verdere informatie. De wandeling gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen dus schroom niet dit te delen met iedereen uit je contacten!

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie van Set Up’69

Realisatie door Zeker Zichtbaar