WIJ PROMOTEN ALS VERENIGING HET KOPEN BIJ ONZE MIDDENSTANDERS EN SPONSOREN. MAAR ALS DAT NIET LUKT EN U WILT ONLINE KOPEN, KOOP DAN VIA SPONSOR KLIKS

 

Je bestelt vast wel eens on line. Wat zou je er van vinden als jouw bestelling geld oplevert voor Set Up ’69, zonder dat het je een cent extra kost? En zonder dat SponsorKliks of Set Up ’69 weet wat u heeft besteld? En zelfs niet weet dat je iets hebt besteld? Download de APP of Klik op het SponsorKliks Logo

 

    

 

Anoniem

Noch SponsorKliks, noch wij weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen dat er een bestelling is gedaan bij een webwinkel, voor welk orderbedrag en dat de commissie bedoeld is voor onze vereniging. Dat weten ze omdat u via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan en niet weet wat er is besteld, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert onze vereniging niets op.

 

Gratis geld voor onze vereniging

Bij elke betaling die via SponsorKliks wordt gedaan, ontvangt onze vereniging een commissie. Die commissie verschilt per webwinkel: soms is het een percentage van het orderbedrag en soms een vast bedrag. SponsorKliks betaalt 75% van de commissie uit aan onze vereniging.

Indien je via SponsorKliks bij een webwinkel koopt betaal je dezelfde prijs die je ook betaald zou hebben als je rechtstreeks bij de webwinkel zou hebben gekocht. Het enige verschil is dat SponsorKliks onze vereniging een commissie betaalt voor jouw bestelling.

 

Hoe werkt het?

Klik hier voor een video van SponsorKliks waarin ze uitleggen hoe SponsorKliks werkt.

Daarnaast is het aan te raden om zowel SponsorKliks als de webwinkels waar u vaak koopt, toe te voegen als bladwijzer, zodat u snel naar de betreffende winken heen kunt scrollen. SponsorKliks legt in deze video uit hoe u deze bladwijzers kunt maken.

Ook kunt u gebruik maken van de browser-extensie van SponsorKliks, die ervoor zorgt dat u SponsorKliks niet meer kunt vergeten. Meer informatie over deze browser-extensie vind u hier.

 

Realisatie door Zeker Zichtbaar