Laatste nieuws:

 

De voorbereidingen voor de SVC-competitie 2021-2022 zijn in volle gang.

Hier op de website is het programma van de Scherpenzeelse Volleybalcompetitie 2021 te vinden. In tegenstelling tot voorafgaande jaren is de verspreiding van het programma dit jaar digitaal. Om het milieu en de kosten een beetje te sparen willen we dit jaar zo min mogelijk papieren versies van het programma uitdelen

Mocht er toch nog iemand de papieren versie willen ontvangen, laat het me even weten.  We hopen dat iedereen weer geniet van de wedstrijden dit seizoen.

 

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws en tot ziens op 30 oktober 2021 in de Breehoek te Scherpenzeel

 

Minne Nawijn

Wedstrijdsecretariaat SVC

 

 

===================================================================================

Hier het programma van de 51e Scherpenzeelse Volleybalcompetitie, de SVC2021. Dit jaar hebben wij 17 teams ingeschreven.

Bij de dames hebben we dit jaar een poule van 7. Wekerom dames had zich vorig jaar ook opgegeven maar helaas door de Corona net als iedereen niet in actie gekomen. Renswouw dames mogen we dit seizoen ook verwelkomen.

In de heren 1e klasse zijn 5 teams ingedeeld. In 2019 is Renswouw gedegradeerd en PJGU 2 Osnabrugge gepromoveerd. Dit jaar doet PJGU1 Schimmel helaas niet mee.

In de heren 2e klasse zijn ook 5 teams ingedeeld. Wekerom heren en De Beukies hadden zich vorig jaar ook opgegeven maar net als alle teams bij de SVC, door Corona niet in actie gekomen. Helaas doet Renswouw heren dit jaar niet mee. In de dames poule spelen alle teams de reguliere wedstrijden, 6 stuks in totaal. In beide heren poules spelen alle teams dan ook naast de reguliere vier wedstrijden 2 wedstrijd extra, deze zijn in willekeur gekozen, dus ieder team speelt 6 wedstrijden.

Dit jaar was het een hele puzzel om alle wedstrijden in te plannen. In het wedstrijdprogramma zit geen ruimte om wedstrijden te verzetten of uit te stellen. We hebben gewoon niet meer zaalruimte beschikbaar. Elk verzoek voor het verzetten van een wedstrijd zal niet gehonoreerd kunnen worden. Alle wedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de Breehoek en er wordt niet meer uitgeweken naar trainingsavonden. Voor het team met het beste saldo is er de EEF DE RUITER-puntenbeker te winnen.

Hieronder staan nog enkele belangrijke regels uit het wedstrijdreglement. Het volledige reglement heeft jouw aanvoerder ontvangen en is beschikbaar bij de wedstrijdleiding. Neem de regels in acht en bedenk, dat de SVC een recreatief evenement is. Wij wensen ieder een gezellig en vooral blessure vrij en sportief toernooi toe.

de wedstrijdleiding.

  • De wedstrijden beginnen op tijd. Er worden drie sets gespeeld, elke set duurt 18 minuten. Er wordt doorgeteld tot het kloksignaal
  • In de laatste 5 minuten van elke set, geen time-out toegestaan.
  • Een kwartier voor de wedstrijd het wedstrijdformulier invullen.
  • Geen straatschoeisel of schoenen met zwarte zolen op de sportvloer.
  • Het niet opkomen van een aangewezen scheidsrechter van jouw team, kost jouw team TWEE PUNTEN IN MINDERING.
  • Het ontvangende team (eerstgenoemde) levert een teller

Realisatie door Zeker Zichtbaar