Over ons

Set Up ’69 wil een vereniging zijn voor haar leden. Een vereniging waar eenieder kan volleyen op zijn of haar eigen niveau, een vereniging die leden (en ouders van) verenigt, waar het familiegevoel de boventoon voert en met een bruisend en levendig vrijwilligersnetwerk dat gewaardeerd wordt voor al het werk dat zij doet. Een vereniging die staat als een (t)huis. Een huis waar mensen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, waar er respect is voor elkaar en plezier is in de sport.

Volleyen als verbindingsfactor, een teamsport, een vereniging zoals een huis, waar in beide gevallen alleen SAMEN het verschil kan maken. Dit zijn enkele zinnen waar een forse ambitie uit spreekt. Een ambitie die wij met ons allen waar willen maken. Daar hebben wij ons als bestuur aan gecommitteerd. Is het bestuur daarmee alleen verantwoordelijk voor het realiseren van deze ambitie? Nee: een vereniging valt of staat met iedereen samen. Ieder levert in zijn of haar eigen kracht een bijdrage, ten dienste van het geheel. Dit document geeft de afspraken weer op hoofdlijnen en bevat regels die wij samen willen naleven om zodoende een huis te creëren met prettige leefomstandigheden;

De naam van onze vereniging is Set Up ’69 en gevestigd te Scherpenzeel (Gld). Het verenigingsjaar en volleybalseizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

Realisatie door Zeker Zichtbaar